OCO informeert, adviseert en verbindt ouders van Amsterdamse leerlingen. Ook leerlingen kunnen bij OCO terecht. Heeft u een vraag en vindt u hieronder het antwoord niet? Mail info@onderwijsconsument.nl of bel OCO op (020) 330 63 20.

2 juni ouderkring passend onderwijs Amsterdam West

Maandagavond 2 juni 2014 komt om 19.30 uur de ouderkring passend onderwijs Amsterdam West bijeen in de Annie M.G. Schmidtschool (Pieter Langendijkstraat 44). U bent van harte welkom om u bij deze ouderkring aan te sluiten. De kring is bedoeld om gelegenheid te bieden om vragen te stellen over passend onderwijs en om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Meer info.

OCO-inloopspreekuur in 2014

OCO geeft tijdens het inloopspreekuur gratis, onafhankelijk en deskundig advies. De inloopspreekuren vinden wekelijks plaats in Amsterdam Nieuw-West, Oost en West. Ouders en leerlingen krijgen zo de mogelijkheid om dichter bij huis een persoonlijk gesprek met ons te voeren. Het spreekuur is vrij toegankelijk, een afspraak maken is niet nodig. Let op: tijdens schoolvakanties vinden er geen spreekuren plaats.