School voor lwoo, vmbo-b, vmbo-k, vmbo-g, vmbo-t
tweetalig vmbo-k
contactpersoon | dhr. J. Bregman (teamleider onderbouw), dhr. R. Versteeg (schooldirecteur) |
---|---|
adres |
Betuwestraat 29 1079 PR Amsterdam |
telefoon | (020) 579 71 90 |
info@hubertusberkhoff.vova.nl | |
website | www.hubertusberkhoff.nl |
bestuur | Stichting Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA) |
opendagen | |
---|---|
16
jan
Open avond |
|
11
feb
Open avond |
|
voorrangsregels | geen voorrangsregels |
toelating | intake verplicht en bepalend of school op voorkeurslijst gezet mag worden |
onderwijsconcept | regulier, vakgericht onderwijs |
---|---|
denominatie | algemeen bijzonder |
profielen |
horeca, bakkerij & recreatie |
bijzonderheden | onderbouw: tekenen, drama, handvaardigheid, zorg en verantwoording voor eigen bakkerswinkel, restaurant, informatiebalie en magazijn; bovenbouw: speciaal profiel Horeca, Brood & Banket, Recreatie (HBR) |
rooster | 08:45, 50 min |
leerlingenaantal | 1.217 (2018-2019) |
---|---|
woonplaats |
55,7% uit Amsterdam 4,9% uit Amstelveen 3,9% uit Purmerend 3,2% uit Diemen 32,2% uit overige |
duur en indeling brugperiode | twee jaar; 4x20 vmbo-b, vmbo-b/k en vmbo-k (genoemde schooladviezen met en zonder lwoo), 1x20 tweetalig vmbo-k, 1x20 vmbo-g (vmbo-t met een praktijkvak) |
---|---|
studiebegeleiding | steunles rekenen, taal of faalangst |
zorgaanbod | remedial teacher, handelingsplannen voor lwoo-leerlingen, (verzuim)begeleiding GGD |
---|---|
screening | lezen, schrijven, rekenen |
schoolgebouw | nieuwbouw 2015, magazijn, professionele bakkerijen en keukens, restaurant Delicieux en Grand Café met bakkerswinkel toegankelijk voor publiek |
---|---|
bereikbaarheid | tram 4, bus 62, 65, 245, 354 en 612, station RAI op loopafstand |
veiligheid | kluisjescontrole, hygiënecode Bakkerij en Horeca, veiligheidscoördinator, anti-pestproject |
kantine | vignet Gezonde Schoolkantine (meer dan 80% aangeboden artikelen is gezond), producten uit eigen keukens en bakkerijen, melkproducten, gezonde frisdranken |
ouderbijdrage 2018-2019 | € 145 (inclusief bijdrage tto eerste en tweede jaar 80 euro, schoolreis Walibi 35 euro, bijdrage ouderraad 10 euro, exclusief beroepskleding) |
---|---|
buitenschools | Top-kook-klas, Top-Patisserie-Klas, vakwedstrijden, koken voor ouders, sportdagen, maatschappelijke stage |
excursies | kennismakingsweek boerderij Woudenberg, Carré, concertgebouw, museum, hotel, restaurant, leverancier horeca- en bakkerijbenodigdheden, horecareis, bakkersreis, toeristenreis of cultuurtrip, werkweek |
inzet leerlingen | leerlingmediators, juf en meesterdag (leerlingen bereiden lunch voor oud-leerkrachten basisschool) |
inspectieoordeel | vmbo-b en vmbo-k voldoende |
---|---|
schoolklimaat in 2017-2018 | 7,0 (pesten 6,7) |
leerlingoordeel in 2017-2018 | 6,7 (mening telt 6,5) |
ouderoordeel in 2017-2018 | 9,0 (aanrader 9,3) |
vmbo driejaarsgem. 2016-2018 | 99,2% geslaagd van 379 kandidaten |
---|---|
vmbo-b laagste cijfer CE driejaarsgem. 2016-2018 | economie 6.4 (142 deelnemers in drie jaar) |
vmbo-b hoogste cijfer CE driejaarsgem. 2016-2018 | Engelse taal 7.7 (142 deelnemers in drie jaar) |
vmbo-k laagste cijfer CE driejaarsgem. 2016-2018 | Duitse taal 5.8 (94 deelnemers in drie jaar) |
vmbo-k hoogste cijfer CE driejaarsgem. 2016-2018 | Engelse taal 7.0 (237 deelnemers in drie jaar) |
laatst aangepast op 31-10-2019