15 april 2012: Eerste spelletjesmiddag van hb020

Geplaatst door OCO op 5 april 2012

Zet de datum alvast in uw agenda: zondag 15 april 2012 van 14:00-16:30 organiseert hb020 zijn eerste spelletjesmiddag.

Ten eerste natuurlijk omdat het hartstikke leuk is voor uw (hoogbegaafde) kind. Vaak blijkt dat de kinderen elkaar makkelijk aanvoelen, zonder dat ze elkaar eerder hebben ontmoet. Binnen de kortste keren zitten ze lekker samen spelletjes te doen of zijn ze in de buitenlucht aan het ravotten. Misschien mist uw kind dat spelen met anderen wel op school of thuis. Tijdens de spelletjesmiddag komen ze vaak lekker los. Dat is heel fijn voor hen, en mooi voor u om te zien!

Ten tweede is het ook prettig voor uzelf, om op een informele manier met andere “ouders-van” te kunnen spreken. Om ervaringen te delen. Om uw zorgen uit te kunnen spreken tegen iemand die uw situatie opeens blijkt te herkennen en er ook wat zinnigs over kan terugzeggen. Of u adviezen kan geven waar u misschien echt wat mee kunt doen.

Locatie van de spelletjesmiddag: o.b.s. Bijlmerhorst, Egoli 12, 1103 AC Amsterdam. Deze mooie school in Amsterdam Zuidoost biedt zowel binnen als buiten behoorlijk wat ruimte, en is goed bereikbaar per openbaar vervoer (NS/metrostation Diemen Zuid). Parkeren is er gratis.

De Bijlmerhorst en de ouders van hb020 zorgen voor spelletjes en een enkele workshop. We vragen ยค 2,00 toegang per kind. Ouders krijgen gratis toegang. Koffie, thee en limonade bieden we gratis aan, overige versnaperingen tegen een kleine vergoeding.

Kunt u op 15 april komen? Vul dat dan hier beneden in. Kunt u niet komen? Niet getreurd, want we zijn van plan om ongeveer elke 2 maanden een spelletjesmiddag te organiseren!

http://hb020.wordpress.com/