Nieuw: Westwijs huiswerkbegeleiding

Geplaatst door Lidewij Koren op 18 oktober 2014
Sinds zaterdag 20 september is Westwijs huiswerkbegeleiding officieel geopend. Westwijs huiswerkbegeleiding staat voor professionele begeleiding in een vertrouwde omgeving in Amsterdam West. Westwijs wil huiswerkbegeleiding toegankelijk maken voor meer Amsterdamse ouders en leerlingen.

Over Westwijs huiswerkbegeleding

Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen bij Westwijs terecht, ongeacht hun niveau. De begeleiders van Westwijs zijn sterk in de vakken Nederlands, Frans, Duits, Engels, Grieks, Latijn, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, economie en management & organisatie.

Team

Het team van Westwijs bestaat uit de vier oprichters en begeleiders: Eva, Jacob, Lotte en Thijs. Lees hier meer over de begeleiders.

Andere activiteiten

Naast huiswerkbegeleiding verzorgt Westwijs ook bijles en werkstukbegeleiding. Voor ouders zijn er voorlichtingsbijeenkomsten, bijvoorbeeld over het onderwijssysteem of over de opvoeding van hun kinderen. Ook worden er taallessen aangeboden voor ouders die de Nederlandse taal nog niet zo goed spreken. Hetzelfde geldt voor leerlingen van de basisschool die de taal nodig hebben om een goede overstap naar het voortgezet onderwijs te maken.

Openigstijden

Westwijs is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. U kunt Westwijs vinden in een voormalig schoolgebouw nabij het Mercatorplein, op de Cabralstraat 1.

Meer informatie

Voor meer informatie en de tarieven kunt u terecht op: http://westwijs.nl

Meer artikelen over Blog