11 november 2012: Spelletjesmiddag hb020

Geplaatst door OCO op 19 oktober 2012

Op zondag 11 november 2012 van 14:00-16:30 houdt hb020 de 3e spelletjesmiddag op de Bijlmerhorst in Zuidoost. Net als op de voorgaande spelletjesmiddagen is de toegang gratis voor ouders en € 2,00 per kind. Koffie, thee en limonade bieden we gratis aan, overige versnaperingen tegen een kleine vergoeding. Voor de spelletjes zorgt hb020. Als het mooi weer wordt, kan er ook fijn buiten gespeeld worden.

Nog even twee redenen om te komen: ten eerste natuurlijk omdat het hartstikke leuk is voor uw (hoogbegaafde) kind. Vaak blijkt dat de kinderen elkaar makkelijk aanvoelen, zonder dat ze elkaar eerder hebben ontmoet. Binnen de kortste keren zitten ze lekker samen spelletjes te doen of zijn ze in de buitenlucht aan het ravotten. Misschien mist uw kind dat spelen met anderen wel op school of thuis. Tijdens de spelletjesmiddag komen ze vaak lekker los. Dat is heel fijn voor hen, en mooi voor u om te zien!

Ten tweede is het ook prettig voor uzelf, om op een informele manier met andere “ouders-van” te kunnen spreken. Om ervaringen te delen. Om uw zorgen uit te kunnen spreken tegen iemand die uw situatie opeens blijkt te herkennen en er ook wat zinnigs over kan terugzeggen. Of u adviezen kan geven waar u misschien echt wat mee kunt doen.