UPDATE: Netwerk voor ouders van kinderen met een beperking nodigt u uit

Geplaatst door OCO op 15 juni 2011

[margin=0,0,12px,12px][img]1838.logo_mee_cba_oco.png[/img][/margin]MEE Amstel en Zaan, Cliƫntenbelang Amsterdam, OCO (Onderwijs Consumenten Organisatie Amsterdam) hebben het initiatief genomen om ouders van kinderen met een beperking met elkaar in contact te brengen om ervaringen met school (regulier, speciaal, basisonderwijs en voortgezet onderwijs) met elkaar te delen.

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van passend onderwijs? Wat voor gevolgen heeft dit voor uw kind? Hoe kunnen ouders invloed uitoefenen op de invulling van passend onderwijs in hun woonplaats? Deze en andere vragen komen aan bod op de bijeenkomst over passend onderwijs van het oudernetwerk onderwijs Amsterdam.

In het eerste gedeelte komt een forum van deskundigen aan het woord: medewerkers van samenwerkingsverbanden in Amsterdam, REC en het landelijk netwerk ouderinitiatieven. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Het tweede gedeelte staat in het teken van uitwisseling door ouders onderling.

Wie
De bijeenkomst zal geleid en ondersteund worden door medewerkers van MEE Amstel en Zaan, Cliƫntenbelang Amsterdam, en OCO (Onderwijs Consumenten Organisatie Amsterdam). Meldt u aan via het aanmeldingsformulier. U ontvangt een bevestiging van de deelname.

Waar
Plaats: MEE AZ
Adres: Derkinderenstraat 10-18
Datum: 22 juni 2011
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

[kaart=Derkinderenstraat 10-18]

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor ouders. Bent u directeur/docent van een school of anders werkzaam in/met het onderwijs, dan bent u van harte welkom als u een of twee ouders mee neemt naar de bijeenkomst.

Meer artikelen over Blog