OCO zoekt promotieteam

Geplaatst door OCO op 11 september 2009

[margin=0,0,12px,12px][img]https://www.onderwijsconsument.nl/nieuwsbrief/afbeeldingen/oco_mobiel.jpg[/img][/margin]OCO – Onderwijs Consumenten Organisatie – zoekt enthousiaste mensen die willen flyeren op schoolpleinen in Amsterdam. Bij OCO kunnen ouders en leerlingen terecht met ál hun vragen en meningen over onderwijs. OCO ondersteunt ouders en leerlingen, bijvoorbeeld bij het vergelijken, kiezen en beoordelen van een school.

Om OCO bekend te maken onder ouders en leerlingen, gaat OCO langs gaan op schoolpleinen met onze knalroze Piaggio. Leerlingen van scholen voor voortgezet onderwijs zoeken wij in pauzes op met speciale posters en flyers.

Wij zoeken:
Enthousiaste en zelfstandige mensen (m/v, 18-55 jaar) die het leuk vinden om onze onderwijsorganisatie bekendheid te geven. Wonend en goed bekend met Amsterdam. Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar tijdens schooluren. Het gaat om maximaal 3 dagdelen per week (oproepbasis). Je krijgt ¤ 15,- per keer (vrijwilligersvergoeding). Het flyeren duurt per keer maar 30 minuten tot een uur.

Ben je in bezit van een (brommer)rijbewijs? En wil je ¤ 15,- per keer verdienen? OCO zoekt een extra chauffeur voor de oco-mobiel.

Interesse?
Mail naar ocomobiel@onderwijsconsument.nl of bel: (020) 330 63 20