31 augustus 2011: Vertel Asscher wat u nodig heeft op ouderhearing

Geplaatst door OCO op 30 augustus 2011

Beste ouders en verzorgers,

Met meer dan 300 scholen voor speciaal, basis en voortgezet onderwijs is het maken van een schoolkeuze niet altijd een gemakkelijke. Daarom wil de Gemeente Amsterdam ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk geinformeerd een schoolkeuze kunt maken. Is de keuze uiteindelijk gemaakt en kunt u terecht op de school van uw voorkeur, dan hoopt u dat alles minimaal zo is als u het had voorgesteld. Vaak is dat zo, maar soms valt het tegen. Wat dan? De Gemeente wil dat ouders op zo’n moment weten hoe en waar ze aan de slag kunnen om het onderwijs op de school van hun kind te verbeteren.

Wethouder Lodewijk Asscher heeft zich als doel gesteld ervoor te zorgen dat alle kinderen in Amsterdam kwalitatief goed onderwijs kunnen volgen. En niemand kan dat beter beoordelen dan u. U bent als geen ander in staat om aan te geven aan welke informatie en instrumenten u behoefte heeft om uw kind het beste onderwijs te bieden.

Om die reden organiseert de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling (DMO) van de Gemeente Amsterdam in samenwerking met de Onderwijs Consumenten Organisatie (OCO) op 31 augustus een bijeenkomst met u.

Datum: Woensdag 31 augustus 2011, 14.00-17.00 uur
Locatie: Concern Congres Centrum Amsterdam, Weesperstraat 113, Amsterdam

Programma
Tijdens de bijeenkomst horen we graag waar u concreet behoefte aan heeft. Hoe kunt u er voor zorgen dat uw kind het beste onderwijs krijgt en wat heeft u daarvoor nodig? De bijeenkomst zal een informeel en interactief karakter hebben waarbij ook wethouder Lodewijk Asscher zal aanschuiven. Meer details over het programma zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Inschrijven
Mis dit niet! Deel uw zorgen, uw goede ervaringen, de kansen die u ziet en uw verhalen van alle dag.
Schrijf u nu al in via onderstaande link.

Met vriendelijke groet,
Maurice Mommen (projectleider ouderbetrokkenheid)
Anne van Driel (medewerker onderwijs DMO)

Inschrijven