Aanmelden voor voorlichting en workshop in OBA

Kom naar de OBA voor een voorlichting om je voor te bereiden op de overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs. Je bent ook welkom op een workshop om te oefenen met het maken van een voorkeurslijst.

Voorlichting in de OBA over de overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs

Heb je een kind in groep 8 en wil je samen goed voorbereid zijn op schooladvies, schoolkeuze en loting? Kom dan samen met je kind naar de voorlichting van OCO in de OBA over de overstap naar het voortgezet onderwijs. De voorlichting duurt ongeveer een uur.

Workshop in de OBA over het maken van een voorkeurslijst

Een week later vinden workshops plaats van OCO in de OBA over het maken van een voorkeurslijst. Tijdens de workshop gaan we dieper op de schoolkeuze in. We kijken samen wat er te kiezen valt. Welke scholen zijn er in Amsterdam en wat zijn de verschillen? Wat vind jij belangrijk? Welke scholen passen goed bij jou? De workshop is bedoeld voor leerlingen en hun ouders/verzorgers. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

Gratis, wel aanmelden

Meld je hier aan voor de voorlichting van OCO over de ‘Overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs’. Of meld je aan voor de workshop ‘Hoe maak ik een voorkeurslijst?’ Allebei mag ook!

De bijeenkomsten zijn gratis, maar aanmelden is verplicht. Kruis hieronder aan naar welke OBA-vestiging je komt en vul je contactgegevens in.

Privacy

OCO gebruikt voor deze aanmelding een formulier van Google. Je gegevens worden alleen gebruikt door OCO en niet gedeeld met anderen. OCO gebruikt je contactgegevens om een bevestiging te sturen van je aanmelding en te helpen herinneren aan datum en tijdstip. Je e-mailadres wordt ook gebruikt voor de nieuwsbrief van OCO met tips over de overstap naar het voortgezet onderwijs.