27 en 28 april 2010: Schoolkeuzebijeenkomsten bij kinderopvang in de Baarsjes

Geplaatst door OCO op 23 april 2010

Stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam organiseert samen met de kinderopvanginstellingen in De Baarsjes speciale thema-avonden over ‘schoolkeuze’. Op deze manier worden ouders op weg geholpen bij hun zoektocht naar een basisschool.

Onder begeleiding van het Landelijk Kenniscentrum Gemengde Scholen gaan ouders in gesprek over schoolkeuze en krijgen ouders informatie over de verschillende onderwijsconcepten, de voorschool en de basisscholen in De Baarsjes. Na afloop ontvangt iedere ouder een ‘onderwijstas’ met daarin handige informatie over schoolkeuze. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders die hun kind naar onderstaande kinderopvang-instellingen brengen. Zij kunnen zich hiervoor opgeven bij de locatieleider.

Data en locaties
27 april 2010 voor de ouders van de Tuimelaar (Akros)
28 april 2010 voor de ouders van de Pionier (Akros)
Voor ouders van de Blauwe Duizendpoot wordt in mei een thema-avond georganiseerd.

Aanmelden
Heeft u ook interesse in een avond over schoolkeuze, maar zit uw kind niet op één van deze kinderopvanginstellingen? Geef u dan op via mirjam.berkhout@gemengdescholen.nl.

Bij voldoende belangstelling organiseert het stadsdeel op 11 mei een extra bijeenkomst. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Gerelateerde onderwerpen