Tienercentrum De Tienerwinkel

Geplaatst door OCO op 15 december 2006

In stadsdeel Westerpark zijn drie tienercentra: De Garage, De Tienerwinkel en Free West. Je bent daar vijf dagen per week welkom als je tussen de 10 en 15 jaar oud bent.

Er zijn vier vaste activiteiten: [list]
[*]Braingang (BG) is de huiswerkgroep. Het lidmaatschap kost ¤ 5,00 per 3 maanden of ¤ 15,00 per jaar. Vanuit de Braingangs worden er projecten opgezet. Zo zijn er het fotoproject Lookalike en de Tienerkrant.
[*]Meidenclub (MC) is een club voor en door meiden. Onder begeleiding van meiden doen we diverse activiteiten. De ene keer bijvoorbeeld armbanden maken en de andere keer een video kijken.
[*]Kunstclub (KC) is een creatieve doemiddag. Op de kunstclub kun je al je creatieve power kwijt. Vaak komen er kunstenaars langs die voordoen hoe je mooie dingen maakt. Je zelfgemaakte foto’s bewerken, een spiegel met papier-maché versieren, een mozaïek maken van tegeltjes. Alles wat er gemaakt wordt, kun je op de door jou gemaakte website zetten!
[*]Inloop (IL) is het moment waarop jullie zelf kunnen doen en laten wat je wilt. Je kunt chatten, tafelvoetballen of een spel spelen. Als jullie zelf ideeën hebben dan horen we die graag.

T: T020-681 29 53
W: www.tienerlink.nl