De lijst met middelbare scholen die nog plaats hebben in de tweede aanmeldronde in 2010 is uit!

Geplaatst door OCO op 8 april 2010

!! LET OP DEZE INFORMATIE IS NIET MEER ACTUEEL !!

De lijst met middelbare scholen die nog plaats hebben in de tweede aanmeldronde in 2010, staat op deze website met sorteervelden en extra informatie over de scholen. Kijk hier. Als downloadbestand staat de lijst onder de roze streep onderaan dit artikel.

De lijst is ook te downloaden vanaf website van de gemeente Amsterdam.

Kom 10 april 2010 naar de Hotel Arena en ontmoet de scholen die nog plek hebben tijdens de informatiemarkt met speeddates! meer informatie…

Maandag 12 t/m woensdag 14 april 2010 kun je je opnieuw aanmelden bij een van deze scholen. Alle aanmeldingen die op die dagen binnenkomen, gelden als gelijktijdig binnengekomen. Op 22 april hoor je van de school of je wordt toegelaten of niet.

26 april en 27 april 2010: nieuwe regels voor de derde ronde!
Na de tweede ronde zijn er dit jaar voor het eerst uitgelote leerlingen bekend. Hiervoor is de derde ronde in de kernprocedure aangepast. Als je uitgeloot bent in de tweede ronde, kun je je aanmelden op maandag 26 en dinsdag 27 april. Alle leerlingen gelden dan als tegelijkertijd aangemeld én de gemeente zegt dat voor kinderen waarvoor nu weer geen plek is, een oplossing wordt gezocht. Of dit binnen of buiten de school van keuze is, wordt niet vermeld.