Koggeschip verkoopt toetsen

Geplaatst door OCO op 8 maart 2011

Basisschool ’t Koggeschip gaat toetsen verkopen. Geen echte toetsen natuurlijk… pianotoetsen! Ypma Piano’s, bekend van De Pianomall uit Alkmaar, heeft een groot deel van het aankoopbedrag gesponsord. Daarnaast zal de school zelf een deel van de piano bekostigen. De school heeft daarom deze actie opgezet. Iedereen die symbolisch één van de pianotoetsen koopt, wordt ‘vriend van ’t Koggeschip’. Het is een geweldige kans voor de leerlingen van ’t Koggeschip om kennis te maken met muziek en instrumenten.

5 jaar Brede School
Aanleiding voor de actie is het eerste lustrum van de brede school. Sinds 1 maart 2006 is ’t Koggeschip ‘dé basis voor talent’. In 5 jaar tijd is er veel bereikt. Directrice Suzan Baldinger: “Toen we hier in 2006 begonnen was er een visie en een aantal partijen met de opdracht om samen te gaan werken. De school als grootste gebruiker en daaromheen organisaties met eigen aanbod. De kunst was om al die partijen te verbinden en een totaalpakket aan te kunnen bieden van 07.30 tot 18.00 en zelfs daarna! Nu, 5 jaar later, is de brede school een bruisend centrum van leer- en ontwikkelkansen voor alle kinderen in de wijk.”

Ook een toets kopen?
Dat kan tot en met 31 maart, voor een bijdrage van tenminste 50 euro. Voor meer informatie of om één van de 88 toetsen te kopen, neemt u contact op via administratie@tkoggeschip.nl. De eigenaar van iedere toets krijgt een vermelding op de nieuwe website van de school en in de hal. Wees er snel bij, want… OP=OP!

Gerelateerde onderwerpen

Meer artikelen over Blog