Verslag: informatieavond Passend Onderwijs

Geplaatst door Floor Kaspers op 22 januari 2013

Op maandagavond 26 november 2012 organiseerden stichting MEE, OCO en Cliƫntenbelang Amsterdam een informatieavond over passend onderwijs voor ouders van leerlingen met een beperking. Kijk hier de inleiding Passend onderwijs: Hoe zit het? van Floor Kaspers terug. Download onderaan de pagina een schriftelijk verslag van de hele avond.

Video streaming by Ustream

Waar: Stichting MEE, Derkinderenstraat 10-18, 1062 DB Amsterdam
Wanneer: Maandag 26 november 2012 van 20.00 tot 22.00 uur, de inloop is vanaf 19:30 uur

Programma
1. Welkomstwoord
2. Inleiding over passend onderwijs
3. Pauze
4. Keuze uit drie workshops
5. Terugkoppeling resultaten workshops

Workshopprogramma
1. Ik zoek een school voor mijn kind, hoe gaat het in zijn werk?
2. Ik wil meepraten op school over mijn kind, wat kan ik doen?
3. Het gaat niet goed op school met mijn kind, hoe verder?

Download verslag
Verslag informatieavond passend onderwijs 26 november 2012

Meer artikelen over Blog