Expertmeeting over onderwijs voor ouders van kinderen met een beperking

Geplaatst door OCO op 19 oktober 2010

MEE Amstel en Zaan, Cliëntenbelang Amsterdam, OCO (Onderwijs Consumenten Organisatie Amsterdam) hebben het initiatief genomen om ouders van kinderen met een beperking met elkaar in contact te brengen om ervaringen met school (regulier, speciaal, basisonderwijs en voortgezet onderwijs) met elkaar te delen.

Ins en outs van een handelingsplan
Voor deze bijeenkomst nodigen wij u van harte uit. Heeft u zin om andere ouders te ontmoeten en (nieuwe) inspiratie op te doen? Wilt u uw ervaringen met school delen vanuit uw eigen expertise? Wilt u van andere ouders in Amsterdam leren? Kom dan naar de bijeenkomst.
We beginnen de avond met een presentatie van de ins en outs van een handelingsplan. Daarna willen we graag met u in gesprek gaan over het idee om een oudernetwerk op te richten in Amsterdam. Een netwerk dat zich richt op vragen rond om onderwijs.

Wie
De bijeenkomst zal geleid en ondersteund worden door medewerkers van MEE Amstel en Zaan, Cliëntenbelang Amsterdam, en OCO (Onderwijs Consumenten Organisatie Amsterdam). Meldt u aan via het aanmeldingsformulier. U ontvangt een bevestiging van de deelname.

Waar
Plaats: Cliëntenbelang Amsterdam
Adres: Plantage Middenlaan 14-1, Amsterdam
Datum: Maandag 8 november 2010
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor ouders. Bent u directeur/docent van een school of anders werkzaam in/met het onderwijs, dan bent u van harte welkom als u een of twee ouders mee neemt naar de bijeenkomst.

[kaart=Plantage Middenlaan 14-1]

Gerelateerde onderwerpen

Meer artikelen over Blog