18 november 2008: Vervolgbijeenkomst ouderinitiatieven

Geplaatst door OCO op 17 november 2008

Op 27 mei 2008 organiseerden de Onderwijs Consumenten Organisatie (OCO), de Stichting Kleurrijke Scholen en het Landelijk Kenniscentrum Gemengde Scholen een uitwisselingsbijeenkomst voor Amsterdamse oudergroepen.

De aanwezige oudergroepen, docenten en directies van scholen gaven aan erg blij te zijn met de steun van elkaar en die van de organiserende partijen. Zij vroegen om een vervolgbijeenkomst en die komt er op dinsdag 18 november aanstaande. Voor die bijeenkomst nodigen wij u graag van harte uit. Hebt u zin om opnieuw andere ouders te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen? Wilt u van andere ouderinitiatieven in Amsterdam leren? Kom dan naar de bijeenkomst. Naast ontmoeting en uitwisseling zal de bijeenkomst meer informatie verschaffen over ‘wie kun je waar op aanspreken?!’. Als u zelf een thema aan wil dragen dan kan dat via de mail.

De bijeenkomst zal geleid en ondersteund worden door medewerkers van OCO, Stichting Kleurrijke Scholen en het Landelijk Kenniscentrum Gemengde Scholen. Bovendien zal de ouderambassadeur die voor Amsterdam oudergroepen ondersteunt, aanwezig zijn.

Plaats: JP Coenschool

Adres: Balistraat 79

Datum: 18 november 2008

Tijd: 16.30 – 19.00 (inloop vanaf 16.00 uur)

Er is kinderopvang aanwezig.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor ouders. Bent u directeur/docent van een school of anders werkzaam in/met het onderwijs, dan bent u van harte welkom als u een of twee ouders mee neemt naar de bijeenkomst.

18 november is Sinterklaas weer in ons land. Vergeet niet uw verlanglijstje mee te nemen. Wat zou u graag willen om het initiatief op uw school nog succesvoller te maken? Op de bijeenkomst staat een grote schoen waarin u uw lijstje met wensen kwijt kunt.